GARANȚIA PRODUSELOR

CE ESTE CERTIFICATUL DE GARANTIE COMERCIALA

Certificatul de garantie pe care il oferim clientilor nostri este inclus in fiecare colet trimis , iar factura fiscala este trimisa pe mail-ul tau in momentul finalizarii comenzii de pe site.

Certificatul de garantie include faptul ca bijuteria este din metal pretios (aur/argint) si este marcata de persoane autorizate ANPC si totodata cu marca de responsabilitate a S.C. Tiana Atelier S.R.L. – IF03. Acesta nu acopera utilizarea necorespunzatoare a bijuteriei cum ar fi: supunerea bijuteriei la socuri mecanice, ruperea, lovituri, zgarieturi sau alte activitati fizice ce pot deforma bijuteria, contactul cu apa, substante corozive sau cosmetice, purtarea bijuteriilor in timpul somnului s.a.

S.C Tiana Atelier S.R.L autorizata de ANPC pentru efectuarea operatiunilor cu metale pretioase si pietre pretioase nr: 9551, asigura, garanteaza si declara pe propria raspundere, conform prevederilor art. 5 din Hotararea Guvernului nr. 1022/2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului, ca bijuteriile din argint importate si comercializate de societate, nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului si sunt in conformitate cu normele UE.

Bijuteriile din aur si argint comercializate sunt verificate si certificate si poarta marcajul directiei ANPC – Metale si Pietre Pretioase care garanteaza calitatea metalului pretios utilizat si marca de responsabilitate proprie IF-03.

CONDIȚII DE ACORDARE A GARANȚIEI

Garantia Ioana Preda se ofera pe o perioada de 24 de luni din momentul plasarii comenzii si atesta faptul ca produsul este din argint 925 / aur 14k marcat si verificat de ANPC.

In cazul in care un produs prezinta un defect si consideri ca este acoperit de garantie, trimite o solicitare la adresa de email contact@ioana-preda.ro , in care sa fie atasata atat o imagine cat si o descriere cat mai clara cu modul si/sau locul unde s-a produs defectiunea.

Garantia NU acopera manevrarea necorespunzatoare, rupturi, deformari, furt, accidentare, suferirea unor modificari de culoare si forma dupa supunerea bijuteriilor la substante toxice, machiaje, apa cu sulf, activitati casnice, umezeala,  zgarieturi, intrebuintare gresita sau orice alta forma de distrugere etc.

Toate bijuteriile Ioana Preda au fost verificate individual inainte de a fi puse spre vanzare.

ALTE ASPECTE:

 1. 1. Toate solicitările de reparație vor fi supuse unei inspecții și expertize realizate de catre expertii Ioana Preda,  înainte de a fi procesate, pentru a se determina dacă reparația este acoperită de garanția comercială sau dacă este necesară o plată suplimentară. Acest lucru poate ajuta la evitarea situațiilor în care un client poate avea așteptări nerealiste în ceea ce privește reparația sau înțelegerea cauzelor problemei. Este important să se solicite informații suplimentare prin metoda de comunicare aleasă, cum ar fi prin e-mail, pentru a se asigura că se iau toate măsurile necesare pentru a rezolva problema în mod eficient.
 2. In cazul in care departamentul de reparatii constata ca nu este un defect din fabrica ci este un rezultat al unei utilizari necorespunzatoare, se va anunta clientul printr-un mail, in care se va face o concluzie a intregii proceduri.
 3. Dacă se constată că produsul clientului care a solicitat reparația pe garanție nu se datorează vreunei defecțiuni de fabricație și clientul nu dorește să efectueze reparația contracost a produsului, costul de transport al acestuia va intra în sarcina clientului, achitand rambuns taxa de 20 lei.
 4. Nu detinem aparatura necesara pentru lipire, sudura, micsorare si marire produse. Pentru reparatia produselor a caror dauna nu intra in garantia comerciala Ioana Preda, punem la dispozitie posibilitatea de reparatie contra-cost, la bijutier, procedura care dureaza maxim 15 zile.
 5. In cazul in care clientul observa posibile defecte din fabrica precum lipsa pietrelor bijuteriilor, balamale slabite, închizatori defecte etc., este rugat sa sesizeze acest aspect in termen de 48h de la primirea comenzii. Sesizarea se face pe mail la adresa: contact@ioana-preda.ro unde se vor trimite imagini cat mai explicite sau aducerea produsului la showroom. Daca se constata ca produsul are defecte de manufactura, acesta va fi schimbat cu altul identic sau in cazul in care nu mai sunt disponibile produse in stoc, va fi rambursata suma echivalenta produsului. Produsul trebuie sa fie intact, cu eticheta atasata.
 6. Daca produsul ajunge catre client, acesta incepe sa il poarte si ii produce schimbari de culoare, textura, forma, nu se poate face inlocuirea cu un produs nou.
 7. In cazul inlocuirii, nu garantam ca va fi livrat acelasi model. Daca nu este disponibil acelasi model, se va livra un model similar avand o valoare echivalenta.
 8. Nu se poate solicita rambursarea banilor pentru produsele care au suferit rupturi, deformari, furt, accidentare, suferirea unor modificare de culoare si forma dupa supunerea bijuteriilor la substante toxice, machiaje, apa cu sulf, activitati casnice, umezeala,  zgarieturi, purtare excesiva, intrebuintare gresita sau orice alta forma de distrugere etc, chiar daca acestea se incadreaza in cele 24 de luni de garantie.

INTRETINERE PE VIATA

 1. Ioana Preda ofera clientilor sai intretinere si reparatii pentru bijuteriile achizitionate pe viata:
 2. Detinem pietre de rezerva pentru 90% dintre modelele noastre asa ca daca s-a intamplat sa ramai fara vreuna, tot ce trebuie sa faci este sa ne anunti pe adresa de email contact@ioana-preda.ro, iar noi le vom trimite gratuit! Singurul cost suportat de tine va fi cel pentru transport (20 lei).
 3. Ti-ai achizitionat o bijuterie placata cu aur roz sau aur galben si si-a pierdut din intensitate / si-a schimbat culoarea? Nicio problema! Instiinteaza-ne pe mail ca vrei ca aceasta sa arate ca noua, iar noi vom face asta pentru tine, gratuit! Singurul cost suportat de tine va fi cel pentru transport (20 lei).

Instructiuni de intretine a bijuteriilor:

 • sa purtati cu grija bijuteriile cu pietre deoarece montura acestora nu este conceputa sa reziste la presiuni mecanice
 • evitati contactul cu apa, mediile de umiditate, substante corozive sau cosmetice
 • pastrati bijuteriile in cutiile primite la achizitionarea produselor sau in alte cutii destinate bijuteriilor
 • sa nu purtati bijuteriile in timpul activitatilor casnice/fizice
 • oxidarea (innegrirea) este o proprietate naturala a argintului, de aceea nu este considerata un defect si se poate curata foarte usor cu solutii speciale pentru metale pretioase sau cu o carpa tratata asemenea
 • curatati bijuteriile din argint / aur fara pietre cu solutii speciale, pentru a le reda stralucirea. Pentru ingrijirea bijuteriilor si pastrarea stralucirii acestora va recomandam sa utilizati o carpa moale, speciala pentru curatarea acestora.
 • bijuteriile care contin parti din cauciuc isi pierd elasticitatea daca intra in contact cu spray-urile cosmetice
 • materialele de natura organica, perle, coral, scoici, sidef au nevoie de ingrijire speciala. Acestea trebuie ferite de lumina si caldura excesiva pentru ca isi pot schimba culoarea, se pot crapa sau deteriora iremediabil. Uleiurile naturale ale pielii, temperatura si umiditatea naturala a pielii ajuta perla sa-si mentina stralucirea, dar acidul din transpiratie poate ataca si decolora sideful. De asemenea, pentru perle, sidef sau coral nu utilizati substante standard de curatare a bijuteriilor, acestea pot fi prea dure.

Intreaga echipa S.C Tiana Atelier S.R.L se straduieste sa prezinte produsele cu precizie maxima, totusi este posibil ca fiecare produs sa aiba detaliile sale care sa nu fie mentionate in descriere. Puteti sa ne semnalati orice informatie relevanta la contact@ioana-preda.ro.

Produsele sunt fabricate in tari precum: Romania,Turcia, Italia si Coreea, respectand intocmai standardele impuse de importator – Ioana Preda.

Magazin
Căutare
0 Wishlist